fredag 4. september 2009

Husbyggjinga har byrja

Ja så har dei endeleg byrja å reise huset. Første lasset med materiale kom på tysdag og på onsdag byrja snekkarane. Det er så uverkeleg for meg dette her, det har ikkje gått heilt opp for meg at eg faktisk er på veg til å få mitt eige hus (ilag med Espen då så klart).
Stenderverket til 1.etasjen er satt opp. No kan vi gå inn i kvart enkelt rom og late som at vi ser korleis det vert. Det ser så lite ut no og huset er ikkje stort, men det endrar seg nok etterkvart. Malin er med på inspeksjon.
Espen og Malin sitt der verandadøra skal kome. Espen skal sage trea framfor tomta i haust. Då tenkjer eg vi verkeleg får sjå kor fint vi får det frå stoveglaset.
Det har skjedd ein del andre ting også på tomta. Dei har bora etter vatn og vannpumpa er montert. Trur ikkje dei er heilt ferdig med prosessen. Her ser dokke bilete av vannhuset.
Det er så kjekt å kunne køyre opp til huset. Dei er ferdige med grunnarbeidet og grusen er lagt i vegen. Det gjenstår å grøfte langs vegen nedover mot fjøset til bestefaren til Espen. Det har regna mykje i det siste og store mengder vatn har skylt grus og jord nedover vegen. Espen har gravd ei midlertidig grøft for at ikkje vegen skal verte meir øydelagd. Til venstre i bilete kan dokke også sjå stolpen som vart montert på tysdag. Så no har vi straum. Det er så kjekt med alt som vert gjort.
Tilslutt eit bilete av Malin. Ho var mest opptatt av å kose og var vel ikkje så klar for den store inspeksjonen etter ein lang dag i barnehagen. Smokken er god å ha når foreldra ikkje kan vente med å ta seg ein tur på tomta...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj oj, ja no e det virkelig på gong:) skal bli kjekt å sjå resultatet til slutt:)

Helsing fra Siv

Anka sa...

Jeg kommer til å kose meg med denne bloggen fremover:) Det er så mye å se frem til. kooos deg!