tirsdag 10. februar 2009

Heimesydd gardinkappe til barnerommet

Eg har til no ikkje hatt lyst til å gjere det fint rundt oss fordi vi berre bur her midlertidig. Samstundes skal vi no bu her eitt år til så eg fant ut at det var på tide å gjere noko med rommet til Malin. Det har til no vore eit lager/soverom. Alle vindauga i leiligheita har svarte persienner slik at eg synest det var nok med berre ei kappe øverst for å gjere det koselegare når ein kikar ut. Eg har sydd kappa dobbelt med raudt stoff bak slik at eg kan velje om eg vil ha prikkar eller raud kappe.
Raudt med kvite prikkar går igjen fleire stadar, særleg i klea til Malin. Dette biletet er tatt idag. Litt tilfeldig er no det at ho har så mykje av same mønsteret på seg samstundes som at ho får gardinene. Litt pynteting på rommet har ho også med prikkar på. Det får eg heller vise ein annan gong.
Symaskina mi står mykje framme for tida. Eg ser allereie at Malin er eit godt husmoremne (seier mor håpefullt). Ho trykker og skrur, og skal sitte ved sida av meg når eg syr.

Alt må undersøkjast... Når det gjeld kva slags symaskin eg har, så er det ei som er kjøpt på Clas Ohlson. Den er ikkje så veldig god. Den er venn med meg når eg syr rette saumar på vanleg bomullstoff, men sikk sakk, dongeri osv taklar ho ikkje. Eg ønskjer meg ei ny, men det er langt ned på prioriteringslista.

8 kommentarer:

Marita sa...

Kor flinke du e... ej me he lyst å ha tid til sånn!!! klem

medina sa...

Så moro med barn som matcher kjøkkenet:)

Anonym sa...

Gardinene ble kjempe fine! Så søt datter du har!

Bente sa...

Så smart å sy kappa så du kan velge stoff! Den ble kjempefin. Nydelig liten frøken også.

AnitaK sa...

Så stilig med matchende gardin til den nydelige frøkna :)

☆Therese sa...

Hei, så koselig blogg du har. Og snuppa di er jo helt skjønn.

Syntes gardin kappa ble kjempefin, flott med litt farge - det kvikker opp. Dessuten så liker jeg prikker :o)

Ha en god dag.

Aud-Marte sa...

For ei husmor du e! Lenge sida ej he sydd noke no. Blir ikkje tida til d...

Anonym sa...

Den kappen din var flott.
Men lille var helskjønn
God helg