mandag 15. desember 2008

Barnedåp i papirversjon

Dette lyset som alle snakkar om er fråværande hjå meg og. Det er mørkt når eg reiser på jobb og det er mørkt når eg kjem heim. Det er berre i helgane eg har moglegheit til å ta bra bileter. Men trangen for å blogge følg ikkje lyssyklusen, og av og til må ein berre vise litt dårlege bileter når ein har noko på hjartet.

Idag har eg noko eg vil dele med dokke. Eg har tatt fram scrappeutstyret mitt igjen. Ikkje er eg erfaren, ikkje har eg masse utstyr, men eg synest det er kjempekjekt likevel. Denne gongen var det barnedåpen til Malin som skulle dokumenterast. Eg fekk ikkje noko bra bileter frå den dagen (då heller) grunna dårleg lys, så det vart med det eine som eg brukte som takkekort.

Eg har grua meg lenge til å ta fatt på motivet fordi eg synest eg mangla det heilt store biletet, men no som eg endeleg har gjort det, kan eg lettare ta fatt på ei ny hending i livet til Malin.

3 kommentarer:

Anka sa...

Syns kortet ble kjempe fint jeg! Nydelig litta jente:) Har ikke scrappa noe særlig selv men det ser veldig gøy ut og ser du har øye for det. God kveld.

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! :-)

Det synes jeg så kjempefint ut! Scrapping ser ut til å være en kjempekoselig hobby - men det tar sikkert utrolig lang tid?

Ha en fortsatt fin adventstid! :-)

Vivishagerom sa...

Ønsker deg en kjempe fin julekveld. Kos deg masse med alle du har kjær.
Juleklem fra Vivi