tirsdag 14. oktober 2008

Eit steg hit, og eitt steg dit

Eit av dei store augneblinka foreldre har, er når borna lærer seg å gå. Idag tok Malin sine fyrste steg, og det har vi venta ei stund på no. Malin er idag 13,5 mnd og vi er såå stolte av henne.

9 kommentarer:

Ugla sa...

Dette var ein ny og triveleg blogg. Kos deg med borna dine og husbygging . Veldig triveleg å lese ein nynorsk blogg!

Anka sa...

Hei hei! Nå er jeg en snar turinnom mamma og pappa for å skjekke bloggen og takk for utfordringa! Jeg tar den:) Midt oppi all pakking rett før flytting streiket internett hjemme... Typisk! Men jeg skal svare på utfordringen så snart jeg får tid:-D Ha en fin dag.

fru vims sa...

så moro med ei lita tulle som har begynt å gå :D

takk for gratulasjoner :)

Anonym sa...

Gratulerer!!!

Tove sa...

Kor kjekt med besøk på bloggen min, og gratulerer så mykje med dei første stega! Nok ein milepæl er nådd - no skyt det meste fart! Legg deg til i bloggrollen min slik at eg finn tilbake til deg! Lykke til med husprosjekt....

Lilledora sa...

Gratulere til vesle tulla, det er stor stas når de små stabber rundt på egne bein. Koselig blogg du har, og en nydelig tulle.

Ramme Alvor sa...

Hei!
Takk for kommentaren. Som du såg har eg tatt av smijernet. Eg tenkte det kunne no liggja på lager om nokon etter meg ville ha det att på. Om du likar det tradisjonelt så kan du kanskje ta av smijernet, lute/pusse av lakken om der er lakk og bruke eit eller anna kjemikalie...og få treverket til å sjå litt gamalt ut. Årstal og navn kan du male på sjølv. Det er forhaldsvis enkelt.

Å male alt i verda kvitt er ikkje alltid ei god løysing. Eg har mala min kister i ein lys grå farge..og pussa på litt slitasje...får litt "fransk" stil over dei samstundes som dei ser meir nette og delikate ut.

Mykje du kan gjere altså :)

Ynskjer deg ei god helg!
:)

Hilsen fra landet sa...

Vil gjerne gratulerere så mye! Og signere over her, at det er fint å lese nynorsk! :-)

Anonym sa...

Kjempekjekt at Malin har begynt å gå - men det betyr også at det blir litt meir action i heimen...hehe, trimming for liten og stor. Sånn som det skal vere.
Håper det går bra med dokke elles, tenker masse på dokke og e gla i dokke. Hels rundt dej ;o)