søndag 18. mai 2008

Hurra for 17.mai!

Den store dagen vart feira på Valestrand i år. Vi har vore der mykje i det siste og det er like koseleg kvar gong. 17.mai i Bergen er alt for slitsomt, særskildt når ein har barnevogn, så Valestrand er eit godt alternativ. Vi har vore saman med to søskenbarn av Espen med familie. Det er Malin sin første 17.mai og det var spennande å sjå korleis ho reagerte på toget, flagg, masse unga, leik og livet ellers på 17.mai.
Flagget er mest for å ete på, alt skal smakast.
Vi gjekk i tog og ruta gjekk rundt i sentrum av bygda og enda opp ved Bullahuset. Sommarhuset til Ole Bull i si tid. Der var det tale. Vidare var det mat og leikar på skulen og fotballbana.Malin var i kjempehumør og koste seg. Ho likar veldig godt å kike på folk, og då er vel 17.mai ein fin dag for henne.

Må vise fram bunaden min, den er eg så glad i. Sunnmørsbunad så klart!

Oppsummering: Været var bra, stemninga var god, maten var billig og leikane er fortsatt kjekke. 17.mai er altså framleis ei flott markering av grunnlova vår. Hurra for 17.mai!

2 kommentarer:

Eirin sa...

Duh, så fin du var på håret a! Også var Malin så søøt med sitt brede glis;)
Litt skryt fra meg i dag gitt!

Mia sa...

Koselige 17. mai bilder! Og takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Huset vårt er et Myresjöhus; et svensk hus som vi bygget for 8 år siden. Vi er veldig fornøyd med huset og med husfirmaet, og kan trygt anbefale Myresjöhus til dere også.

Lykke til med husbygging!