mandag 27. desember 2010

Trollet vårt

Malin er ei skikkeleg rufsejente. Ho vil verken klippe seg, børste seg, ha strikk eller klemme i håret. Håret hennar er tjukt og flokete, akkurat som eit lite troll.
Malin har akkurat vore ute i -11 grader og aka med det nye akebrettet sitt, god og raud i kinna.
Sjokolademunn...
Bustete, men veldig skjønn trollejente.

4 kommentarer:

Grankongla - livet på Bostad sa...

Så herlige de siste to bloggene var - blir i godt humør av å se sånne bilder :) Håper dere klarte å kose dere skikkelig, og at romjula blir flott!

Lakka sa...

He he, slapp av og kos deg mens hun enda ikke er jålejente:-) Den tiden kommer tidsnok når alt skal være sånn og sånn! Og skjønn bustejente er ho ja:-)

MissMette sa...

Hei Torill :)
Så koselig, tusen takk for varme ord… En liten stund siden jeg fikk tid til å legge igjen en kommentar her hos deg… men har ikke vært i form i det siste… - og ukene bare flyr av sted :) takker i alle fall for koselige hilsninger i året som har vært… Skjønne bilder av lille Malin ♥ og mange fine bilder du viser fra hjemmet ditt. Flott juletre og nydelig pyntet skjenken din… og spente barn ♥ så koselig…. Ser ut som det har vært en kjempefin jul hos dere :) Gleder meg til å titte innom deg igjen i året som kommer, og vil benytte anledningen til å ønske deg et godt nytt år – stor klem fra Mette

Alexia sa...

Så flink du har vært å fange øyeblikkene! Herlige bilder!