tirsdag 5. mai 2009

Siste nytt

Det går litt tregt med blogginga mi om dagen. Det skuldast mange ting. Det eine er at tida er knapp til å gjere noko som er verdt å legge ut på bloggen. For det andre har eg så dårleg kamera (i min målestokk) at det er frustrerande å ta bileter. Dessutan har eg vore heime i Volda, og atter ein gong gløymde eg usb-kabelen. Mamma har ikkje pc som har "minnekortstasjon". Ofte tek eg bileter med tanke om eit innlegg, men hovudet har ikkje vore med meg på denne turen.
Før vi reiste til Volda tok eg dette kjekke bilete. Malin har funne ut at det går an å kvile bak sofaen i vindaugskarmen. Det ser komisk ut frå utsida, men ho koser seg med pute og pledd.
Frå ferja til Volda tok eg dette bilete. Det var fint vèr og fjella viste seg vakre denne kvelden.
I kajakken til naboen. Jonas passar på Malin og leikar med henne samstundes. Kan det finnast betre barnevakt? Dette bilete er tatt 1.mai. Den dagen var berre så fin. Vi var ute heile dagen. Ekstra kjekt når ein har bursdag. Eg fylte ikkje eit rundt tal, så det var inga feiring involvert, men litt presangar og kake vart det. Eg fekk meg to store hagebøker, ekstern harddisk og keramikk. Veldig glad for alt saman.
Malin er så glad i pusekattar. Diverre er denne katten berre sær og ikkje så veldig mottakeleg for kos, men litt fekk no dei "prate" ilag.
Eg, Lene (besta) og Malin tok oss ein trilletur i gamle trakter. Vi trilla til den gamle barneskulen min kor eg ikkje har vore på veldig mange år. Her nyt vi kjeks, jordbær og utsikt.
Traktoren var tøff, spennande og alt for stor, men det stoppar ikkje Malin. Huset bak er kor far min bur og som eg budde i min barndom.
Malin kan verkeleg sjarmere med sine våte kyss. Mormor sitt hjarte har ho iallefall smelta. Er ho ikkje skjønn?
Mormor hadde så fine sko, dei må Malin prøve.
Ivar eller Besten om du vil. Han er så flink med born. Han kvitrar fuglelydar, fresar og mjauar som ein katt og gjer masse tull og tøys til Malin si store begeistring.
Både mor og mormor er ivrig på touchmetoden. Kanskje det ligg eit skrivegen i familien?

Malin elskar å vere ute, men idag har det blåst og regna. Derfor er dette eit tatt i eit augneblink kor vèret var fint. Malin måtte lufte seg litt og bruke litt energi før vi vendte nasa sørover igjen. Ho var tydelegvis trøytt, for ho sov i fire timar i bilen.

2 kommentarer:

Anka sa...

Hei:) Så koselig bilder du har lagt ut. Vi er to om blogging for tiden. Men det er sånn det er, litt opp og ned:) Nå er det jo tid for å være ut og nyte solen da. Kos deg.

A-H sa...

Så mange fine bilder, så ut som dere har hatt en kjempefin tur! Synes også det er koselig å vandre på barndommens stier!!

Ja hagearbeid er veldig gøy, er i år jeg for alvor har fått interesse for det, og det er jo så gøy:)

Klemmer