lørdag 18. april 2009

Ein herleg vårdag

Allereie når vi vakna tidleg idag, strålte sola gjennom glaset. Det har vore ein heilt fantastisk dag med sol og blå himmel. Litt kald vind innimellom, men til å vere april har det vore heilt topp. Vi har vore ute i heile dag og leika. Espen har sykla ein lang tur. Hjå oss er sola tidleg og den forsvinn ganske tidleg på dagen. Då var vi heldige som vart invitert på ettermiddagssoloppleving og grilling hjå Ole André og Maren.
Dette er Maren og Ole André sitt daglege skue. Sola lyste så bileta mine er kvite. Når vinden slutta å blåse vart det ganske bra å sitje på terrassen deira. Den første grillinga for året fekk vi til, og no er det berre å vente til det vert grønt.
Meir av utsikta. Ein kan aldri verte lei å sjå ut av stoveglaset her. Fekk kjensle av påske og høgfjellsol :-)
Sandra og Maren. Bileta er som sagt veldig lyse og det var vanskeleg å ta bilete når eg ikkje såg noko. Dette bilete viser at vi grilla og åt iallefall.

To herlege jenter. Det skiljer 9 månadar mellom dei, men dei koste seg ilag. No har Sandra nettopp byrja i barnehagen til Malin, så det vert nok eit godt bekjentskap etterkvart.

1 kommentar:

in my garden sa...

Nydelig vær her også i dag.Det er så deilig å kose seg ute på slike dager.Kjekt å få gode lekekamereter for de små!