fredag 25. april 2008

Nokre bileter frå godvèrsdagane

Desse bileta hadde eg tenkt å legge ut på bloggen litt før, men det har vore litt problemer med å få til å laste ned kamerabileta frå mobilen til Espen. No har regnet byrja igjen, og då passar det vel fint med litt bileter frå dei fine dagane vi har hatt. Under ser dokke bilete tatt frå Fløyen. Vi hadde søstra og nevøen til Espen på besøk, og med det fine vèret passa det godt med eit besøk på Bergens stolte utkikspunkt. På biletet ser dokke Bergen, Askøy og Øygarden.

På søndag tok vi turen ut til Osterøy for helse på familien. Vi vart møtt med vafler og kaffi på terrassen til tanta til Espen. Malin fekk introdusert ein kjekk stol og nokre spennande klossar. Ho har kost seg masse i det fine vèret og humøret har aldri vore så bra som no. Eg håpar det fortsetter trass i at det har byrja å regne.
Og her ser dokke noko av garden til bestefaren til Espen. Dersom dokke ser godt etter, så har eg teikna inn ei raud pil som viser kor vi ønskjer at huset vårt skal stå. På toppen kan ein sjå utover Valestrand og fjorden. Eg snakka med plan-og bygningsavdelinga igår, og dei stiller seg positive til byggjinga. Både Fylkesmannen og Fylkeskommuna, samt Heradsstyret skal ha noko å seie i denne saka, så utfallet veit vi ingenting om enda. Vi kryssar fingrane for at vi får byggje. Staden er iallefall idyllisk, landleg og ikkje minst er det her Espen har vokse opp.

3 kommentarer:

Aud-Marte sa...

Fantastisk plass! Utrulig idyllisk! Får virkelig håpe dåkke fe bygge drømme huset.... Skal komme på besøk! Blitt litt dårligare vær her også, men e fortsatt opplett...enn so lenge. Veit du forressten ka dato nav he utbetaling av foreldrepenga?

Anonym sa...

fin jakke malin har! ;-)

Anonym sa...

hilsen marianne.. ikkje meininga å være anonym her altså..