torsdag 7. februar 2008

"Velkommen til verden"

Scrapbook er plutseleg vorte min nye hobby. Det er mykje enklare å sette seg ned å lage ei side til eit fotoalbum enn å ta fram eit strikketøy som tek mykje lengre tid å fullføre. Denne gongen har eg laga ei side eg kallar "Velkommen til verden". Tittelen er tatt frå eit gratulasjonskort og burde ideelt sett ha vore på nynorsk, men diverre er det ingen som lagar kort på det vakraste språket vi har. Eg har tenkt å skrive under kvart bilete. Bileta er frå fødestova og vi ser vel litt slitne ut begge to, men øyeblikket er stort og bør forevigast på eit vakkert papir. Eg har brukt to ulike mønsterark, lysblå kartong, stropper til ein tiltenkt kjole som aldri vart noko av, litt blomar og perler. Eg er godt nøgd iallefall. Det er kanskje ikkje lett å sjå alle detaljane på layouten. Det skyldast dårleg lys og eit halvgodt kamera.

8 kommentarer:

Mia sa...

Så flot et kort, synes jeg :-) Tillykke med din nye hobby - er selv just begyndt på scrapping.

madebyjulia sa...

Kjempeflott.:)

Rigmor sa...

Den ble skikkelig fin Torill. Enkel og delikat. Kjempefine blomster du har kjøpt. Og så er du så flink til å skrive i bloggen din. Alltid spennende å lese.
Klem

Anonym sa...

tusen takk for titten hos meg, scrapping ser bare så spennende ut og det var bare såå nydeligt det du hadde laget
ha en forsatt go helg og morsdag

Unknown sa...

Du er rå flink Torill.
Åååå,syns sånn er moro selv,men du har skikkelig talent;)
Men er det noen som har estetisk håndlag,så er det deg:)

Mia sa...

Det er jo utrolig mye fint man kan lage med scrappimg, og siden du har laget vav bare nydelig!

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Sauer er så absolutt ålreite dyr (jeg er virkelig betatt, altså). Vi har hatt sauer i fire år nå, så veldig lang erfaring kan jeg ikke skryte på meg. Men de er så greie dyr å ha med å gjøre, og i tillegg er spælsauen spesiel nøysom og er mye mer selvhjulpen ved lamming, enn den vanlige hvite rasen.

Huset i Hagen sa...

Næmen så søtt! Dette var koselig! Så fint du har gjort det! Så flink du er! Jeg har fremdeles ikke klart å lage album til min minste gutt - som nå er 5 år...rødme, rødme.:0)

Helga og Steffen sa...

Du e så flink, torill! det her må du lære mej! når kjeme du til sunnmøre? va på hyttetur med kirsti, gaute, monica og knut einar. kjempekjekt!;) e forresten snart ferdig med sokkane som du fikk mej til å begynne på...ehm.. huska ikkje du..? kanskje fordi det e sånn ca tre år sida.. hmmhm. flaut.. men nåh he sokk nr to fått en hæl... (ikkje taktisk å stoppe rett før en hæl.. veldig tiltak å begynne igjen..) og nåh gjenstår berre tåa..så nåh må ej vente til du eller mamma kjeme på besøk:) ka prosjekt du he på gang for tida, da? bortsett fra malin og scrapbooking..., skjer alltid nåke artig der du e:)