søndag 17. mai 2009

Årets 17.maibilete

Gratulerer med dagen! Skulle prøve å få til eit 17.mai bilete, men små jenter som aldri står stille er vanskelege å ta bilete av. Eg har knipsa i aust og vest, og dette var det beste eg fekk til...
Ikkje mykje har skjedd iløpet av dagen. Vi gjekk i tog og var på skulen ei lita stund. Malin er ikkje heilt i form om dagen, så vi må tilpasse oss litt etter ho. No ligg ho å kviler, og så tenkjer vi å ta oss ein tur for å helse på folk. Ikveld vert det grilling. Håper alle har hatt ein fin dag.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Så koselig at du besøkte bloggen min og la igjen en hilsen! Skjønt bilde av jenta di! :) Blir spennende å følge med på deres husbygging også da! Ha en god natt!

Krisztina sa...

Hei hei! takk for melding i bloggen min! Spennende med huset, kommer sikkert til å bli veldig fint! artig å se bilder i bloggen din, og artig å se at du kjenner Maren og Ole Andre!! Vittig! strikkeklubb?? ;)

Krisztina sa...

Dessverre ikke så mange! Men mraen broderer litt og hun er venninne med en som heter Lina, hun syr også. Jeg har litt strikketørke akkurat nå, all inspirasjon er borte vekk, men vi kunne møtes over en kopp kaffe. Hvor i eide bor du?

Krisztina sa...

Vi bor nesten øverst i en 6 mansbolig. vi har kjpt i mars. Ikke så stort det heller, men er en veldig grei mellomstasjon før vi kjøper noe enebolig! Jeg kjører da forbi deg hver dag! Det er strikkekaffe i Indre Arna annen hver torsdag, du kan jo sitte på hvis du har lyst! Hadde vært kjekt å møtes1 jeg skal snakke med Maren, jeg:o)